Tuesday, November 1, 2011

Diaa , Diaa , Diaa dan Diaa



Facebook loading macam siput **** . Kitaa ney dah laa jenis orang tak sabar . Last last kitaa pergi kat benda warna merah ada gambar pangkah pastu tekan dan shutdown lappy . Kitaa nak cerita pasal kawan kitaa yang comel comel masa kat sekolah . Yang pertama Nadirah . Dia jenis happy go lucky . Dia ney suka buli kitaa .   Nadd , jangan marah tau . Yang kedua pulak , Nurina . Dia ney suka sangat orang korea ! Kitaa pun suka jugak ! Hee ~ 2 kali 5 jee kan ? Yang ketiga , Syuhadah . Mata diaa ney bulat bulat . Wee ~ Dia orang yang lembut sangat . Yang last sekali , Faeza . Nothing special !   Just this to say today . Pukul 9 nanti ada Cinta Elysa . Pukul 10 pulak , Edisi Khas [ Wajib tengok ] . Bubyee ~

2 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

Rabiatul Adawiyah said...

@cerita bestTerima kasih . Saya dah pun follow pakjoe .

Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah