Sunday, November 13, 2011

Siapa ?



Kitaa nak cerita pasal satu budak ney . Dia ney jadi kegilaan remaja remaja sekarang ney . Siapa ? Siapa lagi kalau bukan Greyson Chance .


Adalaa dua tiga orang budak , dia buat status macam gini ' Greyson Chance is mine ! He is my bf '. Agak agak laa kalau yaa pon . Dah suka Greyson jangan laa over sangat sampai buat status macam gituu . Okayy , stop pasal tuu . Sekarang cerita pasal Greyson ney pulak .

Nama penuh : Greyson Michael Chance
Tarikh lahir : 16.08.1997
Tempat lahir : Wichita Falls , Texas
Nama ahli keluarga : Scott , Lisa , Tanner & Alexa Chance

Tuu jee yang kitaa tahu . Kalau salah pasal biodata ney , tolong betulkan kat comment yaa . Psst , jangan lupa tengok MV Greyson Chance kat youtube .

2 comments:

Hamsturger said...

Awk pon ske Greyson Chance ke? Tp kan, utk org melayu yg skekan dia tu, agak2 lah skit klu nk post status camtu...

Muka dah hensem camtu of course lah cari awek inggeris... :DD

Rabiatul Adawiyah said...

Kitaa suka dia sikit jee . Hmm betul tuu , dia mesti cari awek Inggeris sbb senang nak jumpa . Nadia , blog kitaa lama tak loading ?

Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah