Thursday, March 8, 2012

Saengilchulkahamnida , unnie ~



[Seoul : 09.03.2012 , 12.32 am] Jom nyanyi lagu Happy Birthday ataupun Saengil Chulkahamnida to my number's one KPOP idol . She is Kim Taeyeon's Girls' Generation . Yuhuu ~ Sukaanyaa , mesti Taeyeon unnie dapat kek macam Sooyoung unnie pada 2 Februari lepas . Dia dah 24 tahun ( korea ) / 23 tahun ( western ) . Kalau Sooyoung unnie umur macam ni , dia cakap dia nak kahwin . OMO ! -,- It's fact ! Lekluu , Sooyoung unnie baru 20 tahun gituu . Thankyouu . Assalamualaikum .

Psst , nak sikit xD

Monday, March 5, 2012

How to play Ameba Pigg


*Sedapnyaa , yummy .*

First time buat tutorial pasal game . Ameba Pigg ni game dari negara yang banyak robot , Jepun . Sape yang nak main game ni ikut gambar bawah ni , okay .
It is my first time to do tutorial about game . Ameba pigg is a game from Japan . Who want to play this game just follow this pictures below , okay .













Sila betulkan penggunaan bahasa omputih saya diatas kalau ada salah laa . Bagitau je saya tak kecil hati pon .

Sunday, March 4, 2012

Exam panggil kitaa



Eh eh peliknyaa tajuk --' Yelaa takkan pelajar nak panggil exam pulak , pelajar lari ada laa kan . Okay maksud tajuk tuu , exam datang laa . Now I will get a Exam Fever !

Sebenarnya kan , kita jealous tengok kawan update pasal exam , kitaa pon nak ! Haha , macam budak kecik . Semalam [ Sabtu , 3 Mac 2012 ] kitaa exam BM , PSK & PI . Semua senang kot ?

Esok exam apa hah ? Tak tahu laa , nanti tanya kawan :D Assalamualaikum .

Vas Happenin'



Tengok tajuk , haha xD Tiru Zayn OneDirection kejap . Sebenarnya beberapa minit yang lalu kat blog ni ada sesuatu yang berlaku .


Look . Blog ni jadi macam tuu . Sedihhhnyaa :(

Tapi sedih tu sekejap je , nasib baik ada download code blog ni . Alhamdulilah dah jadi macam dulu dah :D
Hee ~ Assalamualaikum .
Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah