Monday, October 31, 2011

Pencapaian baru !




Wink wink , manyak sukaa woahh ! Hari ney banyak dah kitaa buat untuk belog ney tapi tak cantik sangat ! Header dengan gambar dekat footer tu kitaa buat sendiri tau . Tak percaya ? Kau jeles ke ? Hey , kau pergi dekat benda warna merah ada gambar pangkah pastu kau tekan . Magic tak ? Kitaa credit doodles kat sini ! Thanks , your doodles are very awesome ! Esok periksa Seni jee . Mau conteng conteng kertas lukisan dengan kaler kaler kitaa yang sudah ketot tuu . Hee ~

Saturday, October 29, 2011

Pakcik Google punyaa pasal !



Hari ney baru bolehh update belog ney . Kitaa rasa pakcik Google ney tengah repair dia punyaa badan kot , tulaa  seminggu tak bolehh update . Suka gilaa bolehh update belog ! Tapi esok dah kena mula bukak buku sebab Isnin periksa lagi ! Hari Jumaat ada JAMUAN ! Woah suka gilaa dapat makan KFC . Sedap sampai menjilat jari kaki ~ Sekeleh betul aku ney laa ! HAHA . Haa , kitaa nak bagitau korang Girl's Generation baru jee keluar lagu baru . Nak tengok ?    Girl's Generation - The Boys!

Friday, October 21, 2011

Rindu awak jugak !



Nadia , kitaa pon rindu awak . Rindu nak chat dengan awak ! Intan dah lama tak online . Ingat dulu , kitaa tubuhkan satu kumpulan bertajuk NIRA . Semua tu dah tinggal kenangan sebab semua orang sekarang busy kan .

Wednesday, October 19, 2011

Thank You , akak !



Belog ney jadi cantik ( laa pulak -,- ) sebab tutorial daripada akak Lyssa yang cun melecun tu . Thank You , akak ! Hee ~ Kitaa pun takde apaapa lagy nak taip , jadi bubye !
Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah