Saturday, October 29, 2011

Pakcik Google punyaa pasal !



Hari ney baru bolehh update belog ney . Kitaa rasa pakcik Google ney tengah repair dia punyaa badan kot , tulaa  seminggu tak bolehh update . Suka gilaa bolehh update belog ! Tapi esok dah kena mula bukak buku sebab Isnin periksa lagi ! Hari Jumaat ada JAMUAN ! Woah suka gilaa dapat makan KFC . Sedap sampai menjilat jari kaki ~ Sekeleh betul aku ney laa ! HAHA . Haa , kitaa nak bagitau korang Girl's Generation baru jee keluar lagu baru . Nak tengok ?    Girl's Generation - The Boys!

No comments:

Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah