Friday, December 9, 2011

I Want It


Hmmm , I want it . Nak ape ? Kitaa nak kasut baru . Haha , kitaa jelous kat jiran sebelah rumah . Dia ada kasut supra . Kasut supra kan untuk laki jee . Eh , perempuan pon boleh pakai laa . Jiran kitaa perempuan , diaa pakai kasut supra warna purple . Sweet je diaa tadi . Hehe , tadi kitaa hang out dengan members kat PB ( Pusat Bandar ) , best laa jugak . Jiran kitaa pakai shawl warna purple , baju pink , seluar hitam dan paling penting ! She wear purple supra shoes . Kitaa pulak pakai shawl hitam , baju biru pekat , seluar hitam dan only pink and black nike shoes . Haha , simple je . Cerita pasal hang out pulak . Sorry takde gambar sebab malas nak upload . Pemalas punya budak ! Well , you know me , hehe XD .

First , kitaorang pegi makan kat tingkat dua ( makan bakso je ) and then pegi main boling . Kitaa tak main sebab tak pandai pastu tak larat nak angkat lama lama bolaa boling tuu . Haha , memang kitaa ni lembik . Lepas main boling pegi kedai buku , nak beli novel . Kitaa tak berkenan pulak tengok novel novel kat situu . Members kitaa semua beli satu novel , kitaa je tak beli . Masa tengah membelek novel tuu , kitaa tengok kat sebelah kitaa ada seorang makcik tu tengah belek novel jugak pastu tiba tiba je , makcik cakap ' Dik , novel ombak rindu ada tak ? ' Kitaa senyap je laa sebab tak tahu makcik tu cakap dengan sape . Pastu makcik tuu cuit bahu kitaa pastu kitaa pandang laa makcik tuu and then makcik tu cakap laa lagi sekali ' Dik , novel ombak rindu ada tak ? ' pastu kitaa cakap laa ' Tak tahu laa , makcik . Cuba tanya akak cashier tuu ' Pastu dia pon pergi tanya kat akak cashier tuu . Pastu diaa datang balik ' Adik , dah tengok cerita ombak rindu ? ' ' Err , belom laa , makcik ' kitaa jawab pastu ' Adik kena tengok sebab best tau cerita dia , cengini cengitu ' makcik tuu macam penjual tiket wayang pulak , haha XD Sorry yee makcik .

Pastu pegi PizzaHut pulak . Makan makan makan pastu balik . Balik tuu penat gila gila sampai tetido kat sofa . Dah dekat maghrib baru bangun , bangun bangun online facebook , main game pico . Huishh , boring . Pastuu bukak twitter pulak . Tengok Mira ( kawan kitaa ) tak bukak twitter , pastu sign out . Pastu tengok CD 'Alamak Toyol ~' dengan adik . Haha , layan jee . Okay laa , just that . 

Lawakan ? 

Kasut jiran kitaa macam ni laa warna diaa tapi yang tali bukan lekat lekat . Hee~

No comments:

Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah