Wednesday, December 21, 2011

What can I do ?



Cuti sekolah ni memang bosan gilaa gilaa . Tak boleh buat apa apa selain online facebook , twitter and blogwalking . Blogwalking pon sekarang tak active sangat sebab kitaa kena penyakit M . Jahat betul penyakit ni . Okay , stop . Bilaa laa nak naik sekolah ni ? Nak jumpa kawan kawan . Cerita pasal sekolah , semua barang belum beli and yang penting Cuit Cuit Minda satu haprak kitaa tak buat . Yelaa , macam mana nak buat kalau buku teks dah pulang ? Macam mana ? Beli buku rujukan ? Jangan harap nak beli buku rujukan kalau barang yang penting pun belum beli . Aishh , what can I do ? Please help me !

Esok , kakak kakak abang abang yang duduk PMR masa bulan Oktober tuu ambik result . Mintak mintak laa STaND dapat ramai yang dapat 8A . Amin . Diorang laa yang akan buat STaND bangga . Okay , stop . Sampai sini je laa kitaa membebel . Hehe ~

1 comment:

Jeeja Yanin said...

jom join my geng sunshine

Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah