Tuesday, November 29, 2011

Random





Haii , seronok gilaa hari ney . Haha , sebab tadi kitaa tengok Mnet Asian Music Award ( Mama ) kat channel apa ntah tapi channel Singapore laa . Apa tuu Mama ? Mama tuu anugerah untuk artis muzik negara Korea tapi tahun ney buat kat Singapore . Best gilaa tadi sampai terjerit jerit tengok Girls' Generation , Super Junior , 2NE1 , 4 Minutes , 2PM , T - ARA dan lain lain kat situu , lagi lagi masa lagu The Boys dengan Mr Simple tengah dinyanyikan oleh Girls' Generation dan Super Junior . Kitaa memang  akui kitaa pontianak KPOP . Huishh , salah salah peminat KPOP . Memang best laa dapat tengok muka Taeyeon yang cantik , Eunhyuk yang cute dan dia laa yang asyik jadi cameraman punya mangsa . Sekejap buat muka nervous laa sekejap jelir lidah sekejap peluk Shindong ataupun Donghae . Haiyooo , Eunhae dan Eundong . Haha . Okay tadi kitaa memang geli hati tengok rambut satu daripada empat orang ahli kumpulan 2NE1 yang tercacak macam kena kejutan elektrik . Sorry to fans 2NE1 , kitaa tak bermaksud untuk mengejek mereka , just cakap yang sebenarnya . Kat bawah ney senarai pemenang : -


Song of the Year - 2NE1 (I Am the Best)

Artist of the Year - Girls' Generation (The Boys)

Album of the Year - Super Junior (Mr.Simple)
Best New Male Artist - Huh Gak (Hello)
Best New Female Artist - A Pink (I Don't Know)
Best Male Group - Super Junior (Mr.Simple)
Best Female Group - Girls' Generation (The Boys)
Best Male Artist - Kim Hyun Joong (Break Down)
Best Female Artist - Baek Ji Young (Oridinariness)
Best Dance performance "SOLO" - Hyun A (Bubble Pop)
Best Dance Performance "Male Group" - B2ST (Fiction)
Best Dance Performance "Female Group" - Miss A (Good Bye baby)
Best Band Performance - CNBLUE (Intuition)
Best Rap Performance - LEESSANG (Turned off the TV)
Best Vocal Performance - IU (Good Day)
Best Vocal Performance Group - 2NE1 (Lonely)
Best O.S.T - Back Ji Young (That Woman)(Secret Garden OST)
Best Music Video - BIGBANG (Love Song)
Hottest Asian Artist - KODA KUMI (Bling Bling Bling)
Best New Asian Artist "Group" - AZIATIX (Go)
Best new Asian Artist "Solo" - VISION WEI (Run Away)
Style in Music - Seo In Young (Into the Rhythm)
Singapore's Choice - Super Junior (Mr.Simple)
Mnet PD's Choice Awards - YB (Find the Dream Breaker)




 Okay , tadi jugak adalah hari last untuk kitaa tengok muka kawan kitaa . Dia dah pindah . Nama dia DAYANG NOR SYUHAIDAH . Dia baik gilaa tapi dah keluarga dia nak pindah hari Ahad hari tuu tapi dia tido kat rumah kawan kitaa , jadi kitaa boleh tengok diaa lagi . Tadi pon dia sakit perut . Kesian tengok dia muka pucat masa dalam kereta nak balik rumah baru diaa . Okay , dah taknak cerita lagi sebab sebak . Diaa laa orang yang selalu jadi mangsa gosip kitaa . Wei , kau jangan lupakan aku tau . Okay , nothing to say . Bye

No comments:

Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah