Saturday, November 19, 2011

Happy Birthday !



Happy Birthday ! Kitaa cakap kat siapa yaa ? Kitaa cakap pada diri sendiri laa ! Semalam kan birthday kitaa . Awak tak tahu ? Awak tak online facebook kot . Kepada siapa yang dah add kitaa memang terpampang kat situu ada nama kitaa . Weehee , kitaa dapat dua ekor hamster yang comel ! Dua dua jantan . Gembira dan pagi ney bertukar sedih . Sebab apa ? Hamster kitaa ada warna putih dengan coklat tompok tompok putih , jenis Campbell Albino ( mata diaa merah ! )  dan memang jenis Campbell suka gigit ! Okay nak cerita pasal apa sedih pulak . Sebab si coklat tompok tompok putih atau Miloo nama diaa dah hilang ! Huhu , sebab ayah kitaa semalam isi air lupa nak tutop kotak . Hehe , isi dalam kotak dulu sebab sangkar dia mahal dalam RM40.00 ke atas . Tinggal laa hamster putih atau nama dia Mikoo sorang sorang . Kesian tapi diaa lega laa sebab rumah tak payah kongsi . Cewaah , sukanyaa diaa ! Esok insyaallah kitaa update pasal Mikoo pulak yaa sebab kitaa nak tengok tv . Hehe , cuti sekolah dah bermula jadi banyak cerita yang best best .

2 comments:

Hamsturger said...

Moshi-moshi!

Aiyoyo!? Macam mana boleh hilang, ma? Tak smapai satu hari, sudah hilang. Takper, Insya-Allah, awk akan jumpa dia balik.

Tp klu hamster hilang, jgn wat tak tahu ajer, kene cari tau!

Rabiatul Adawiyah said...

Sebab ayah kitaa tak tutup kotak yang hamster tuu duduk . Haha , tu laa . Amin , tapi kite dah cari kat bawah sofa , bawah kabinet tv , bawah aquarium dan yang penting jangan dia masuk tandas . Takut takut dia jatuh dalam tuu .

Copyright@Semua yang ada didalam belog ini hak milik Rabiatul Adawiyah